2011. január 31., hétfő

Egy kis szín az asztalon...

Olyan jó télen élénk színű ebédet főzni :). A sütőtök krémleves elkészítése közben készült el ez a tészta. Kifőztem a tésztát. Közben borsóból, répából zöldségpörköltet készítettem - hagymát pároltam vízen, majd kis olajat öntöttem bele, ezt követően tettem bele fokhagymát, köményt, majorannát, sót, és a borsót, répát. Amikor majdnem megpuhult, akkor került bele tofukocka és egy kis gabonakolbász is. A tésztát miután megfőtt, leszűrtem, és beletettem a pörköltbe. Ekkor tettem hozzá egy kis növényi tejszínt. 
Mellé céklát, káposztát, kápia paprikát (a mélyhűtőből:), hagymát sütöttem össze tepsiben kis olivaolajjal. 
Így ma este a zöldséget is zöldséggel fogjuk enni :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése