2011. február 8., kedd

Banános búzacsírás árpakása


Ma reggel ez volt a reggelink. Az árpáról és az abból készült kásáról már itt írtam, ezért nem ismételném meg. Most másképp készítettem el, ezért teszem fel a blogra. Így talán még finomabb. 
Szintén előző este beáztattam az árpát, és reggel kb.20 percig főztem, kukoricatejben, kókusszal és mézzel ízesítve. Majd botmixerrel még darabosra összemixereztem, és lezártam. Ekkor kevertem bele egy összetört banánt és a szárított búzacsírát. A búzacsíra az egyik legjobb táplálékunk, én mindig szoktam a rakott, töltött dolgokba/ra, vagy panírba is szórni, ill. amikor eszembe jut, a kásákba.  Kiváló immunerősítő, vitaminokat (pl. E-vitamin), ásványi anyagokat, aminosavakat, klorofilt tartalma és mi még az ízét is szeretjük :). 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése