2011. február 24., csütörtök

Zöldségekkel töltött vegán palacsinta


Tegnap készítettem a zöldséges palacsintát, vacsorára és mai ebédnek  Mivel rohannom kellett, miközben sültek a palacsinták (tésztarecept itt), hagymát pároltam, majd rátettem a mélyhűtőből kiszedett zöldségeket (kelbimbó, kukorica, répa), gabonakolbászt, köményt, majorannát, petrezselyem zöldjét, zellerlevelet, fokhagymát, sót, rozmaringot. Egy pici vizet öntöttem rá, és megpároltam a zöldségeket. Majd kinyitottam egy üveg zakuszkát. Amikor puhára párolódott minden, ezt akkor tettem hozzá (mivel nem volt itthon sem tofu, sem növényi tejszín, sem napraforgó v. kesudió, amelyből növényi tejfölt tudtam volna készíteni), ami a szószt biztosította, vágtam még bele friss snidlinget, lekapcsoltam. Megtöltöttem a palacsintákat, feltekertem, és egymás mellé téve, a tetejét zakuszkával megkenve kisütöttem. Friss céklasalátával és házi savanyú káposztával, ill. házi Erős Pistával fogyasztottuk/fogyasztjuk. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése