2011. március 20., vasárnap

Kifőztük karácsonyi számára készülődés és STAR magazinban megjelenés

Mára maradt ebédünk, és ez azért jött jól, mert reggel 8-kor elmentem itthonról és csak este 7 körül értem haza.

És este egy restanciámat pótoltam/pótolom: idén, ha minden igaz, a Kifőztük magazin karácsonyi számába bekerülhet a vegán flódni receptem, amely nem a hagyományos diós-mákos-almás-szilvalekváros verzióban készül, hanem másképp, újítottam rajta. :) Még nem árulhatom el, de elég annyi, hogy én ma éjfélig vállaltam, hogy elkészítem, és fotókat, receptet küldök. Így miután hazaérkeztem, nekiálltam sütni. A receptet majd karácsony tájékán közlöm :) 

Másik "örömhír", hogy a vegán zöldséges palacsinta receptem megjelent a STAR-A te recepted című magazin márciusi számában :) Már kapható az újságárusoknál. 

Szép estét mindenkinek, és persze szép, örömben gazdag új hetet! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése