2011. március 8., kedd

Tepsiben sült rozmaringos zöldségek búzahússal


A leves után valami gyors étel kellett, hogy készüljön, hiszen nem volt sok időm. Így összekapdostam az otthon fellelhető zöldségeket (répa, cékla, káposzta, fás retek, paprika, hagyma, fokhagyma), csíkokra felvágtam (amit lehetett:), és olajozott sütőbe tettem, ügyelve arra, hogy először tettem a répát, amikor az majdnem megpuhult, került bele a káposzta, hagyma, retek, paprika és búzahús. Közben a céklát külön megpirítottam és végül összekevertem a többi zöldséggel. Csak só, kömény és rozmaring került rá. Petrezselymes rizs főtt hozzá. 

3 megjegyzés:

  1. Ez jól néz ki. :-)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Magdi!
    Annyira élvezem az ételek látványát!
    Nagyon örülök, hogy írsz és főzöl. Élmény!

    VálaszTörlés