2011. november 1., kedd

Egy kis beszámoló


Nagyon sok minden történt velünk az elmúlt napokban. Szombaton Esztergomban és Nyergesújfalun jártunk, este pedig érkeztek hozzánk férjem unokatestvérei, akikkel vasárnap a Cserhátban kirándultunk, hétfőn pedig váci nevezetességeket, érdekes helyeket (tanösvény, ártér, város széli Duna-part, Főtér, Naszály stb.) néztünk meg. Nagyon jó kis napokat töltöttünk együtt. Mivel gasztroblogot írok, ezért írnám, hogy ebben a pár napban ettünk rakott krumplit, zellerkémlevest, milánói makarónit, szarvasgombás szendvicskrémet, pizzát,  melegszendvicset. Tegnap mentek el a "fiatalok". 
Mai vendégünknek pedig rántott zellert, tofus rizst, és párolt lilakáposztát készítettem, estére pedig diós-tofus-aszalt paradicsomos pástétomot, ill. szejtánkolbászt. Sajnos képek nincsenek, de a recepteket (ill. közülük ami még nem került fel) felteszem majd, ha ismét elkészítem. A pástétom A tél ízeiben elolvasható. :)
Helyette inkább egy fotót hoztam, a vasárnapi kirándulásról, ahol rokonaink mellett barátaink is ott voltak pontosan a Nagy-hegyre mentünk, ahol andezitömlés látható). Nagyon szép és jó volt az a nap is:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése