2012. május 10., csütörtök

Csicseriborsó-olívabogyó-koriander pástétom :)

Ez az egyik szendvicsünkbe készült. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

Hozzávalók:

1 konzerv csicseriborsó
2 ek. extra szűz olívaolaj
2 csipet só
kevés víz, amennyit felvesz
1 csokor koriander, felaprítva
5-10 szem olajbogyó

Elkészítés:

Nagyon egyszerű: összeturmixoljuk a csicseriborsót, hozzákeverjük az olajat, sót, felaprított koriandert, és a nagyon apróra vágott olajbogyót. Kapribogyót is adhatunk hozzá.:-)

3 megjegyzés:

  1. Magdi, üdvözlet itthon. Nagyszerű ajándékot hoztál, köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Remek kence, és micsoda ízvilág!!

    VálaszTörlés