2012. december 20., csütörtök

Ünnepi Goody-foody

Nagyon finom lehet az ünnepi asztalra, de azt követően is. Mi ma ettünk, kevés zöldséges barna bulgurral.

Hozzávalók:

1 csomag csirkés Goody-foody
20 dkg zöldhéjú zöldbab
1 marék dió
Bad Ischler fűszersó
4-5 ek. 100% extra szűz olívaolaj 
--
1 dl Alpro Yofu
+ citromlé, só

Elkészítés:

Legfőbb előnye, hogy kb. 10 perc alatt elkészül, és emellett nagyon finom, mutatós és laktató is. 

Egyszerűen kiolajozunk egy tepsit, és ebbe fektetjük a (nem kiolvasztott) csirkés Goody-foody-kat, megszórjuk mindegyik tetejét fűszersóval. Sütőben 150 fokon elkezdjük felengedni kb. 5 percig; eközben a zöldbabot sós vízben roppanósra pároljuk. Miután megforgattuk a Goody-foody-kat, a tepsibe tesszük a zöldbabot és az apróra vágott diót is. Együtt összepirítjuk, kb. 5 perc alatt. A yofuba keverünk egy kis citromlevet, sót és ezzel locsoljuk meg és valamilyen körettel és salátával kínáljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése