2013. március 25., hétfő

Kolbászos babpástétom

5 perc alatt elkészül és nagyon-nagyon finom kenyérre kenhető bástétom. :-)

Hozzávalók:

1 konzerv fehérbab
1 fej vöröshagyma
2 tk. fokhagymagranulátum /2 gerezd fokhagyma
3 cikk Vega-Farm gabonakolbász
2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
só-ízlés szerint
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A hagymát felkockázzuk és víz és ugyanannyi olaj keverékén megpároljuk. Hozzáadjuk a gabonakolbászt, a babot, majd mindent összeturmixolunk. A felaprított vagy szárított petrezselymet és a fokhagymagranulátumot/összenyomott fokhagymát ekkor adjuk hozzá.

2 megjegyzés:

  1. Jajj, mikor végre ilyet ehetek... (Ábel hasfájós) Pedig nagyon finom lehet, és a recept pofonegyszerű, általában ezek a legjobb kaják. :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnalom, hogy hasfajos, de remelem, ezt leszamitva jol vagytok. Sok energiat es boldogsagot! :-)

    VálaszTörlés