2014. február 17., hétfő

Egzotikus gránátalma puding

Érdekes, egzotikus csemege, amely megszínesíti a hétköznapokat :-)

Hozzávalók:

1/2 l gránátalmalé
2,5  dl növényi tej
2 ek. kókuszolaj
10 dkg kukoricakeményítő
4 ek. nyírfacukor
--
Tálaláshoz:

1 gránátalma
kókuszchips

Elkészítés: 

A gránátalmalevet és a tejet feltesszük főni. Előtte 4 evőkanálnyit kiveszünk a tejből, és abban elkeverjük a kukoricakeményítőt és a kókuszzsírt. Amikor forr a puding alapja, akkor hozzáadjuk ezt a keveréket. Keverés mellett csomómentesre főzzük, a nyírfacukrot a végén adjuk hozzá. 
Friss gránátalmával és kókuszchips-szel tálaljuk. 


1 megjegyzés:

  1. Kedves Magdi, régi "Barátném"! :) Emlékszel még a nyári táborokra, ahol együtt dolgoztunk, sütöttünk, főztünk?:)
    Azóta messzire sodort az élet egymástól. Most szeretettel hívlak egy játékra:

    http://vegalife.blog.hu/2014/02/20/jatek_jatek_289

    Csatlakozz te is!:)

    VálaszTörlés