2014. február 13., csütörtök

Kék mákos piskóta agavé cukorral

Vegán sütemény, amely gyorsan elkészül és nagyon finom. :-) 


Hozzávalók:

35 dkg finomliszt
0,5 l növényi tej 
15 dkg darált kék mák
15 dkg agavé cukor
3-4 ek. olvasztott kókuszzsír

Elkészítés:

A liszthez hozzákeverjük a sütőport, a cukrot, a darált mákot és összekeverjük. Lassan hozzáadagoljuk a növényi tejet, és csomómentesre keverjük. Kókuszolajjal kikent és liszttel megszórt tepsibe téve 180 fokon 25-30 perc alatt kisütjük. 

A tetejét agavé cukorral meghintjük, így tálaljuk. 

1 megjegyzés:

  1. Szia! Megcsináltam, jó lett, de a receptben megadott folyadékmennyiség szerintem rosszul van feltüntetve.
    :)
    Edina

    VálaszTörlés