2014. február 7., péntek

Póréhagymás kínai kel saláta

Nagyon egyszerű, finom, egészséges, olcsó saláta :-)

Hozzávalók:

1 szál póréhagyma
1/2 kínai kel
15 dkg olajbogyó
15 dkg natúr tofu
4-5 ek. extra szűz olívaolaj
1 ek. sörélesztőpehely
himalaya só - ízlés szerint
citromlé - ízlés szerint

Elkészítés:

Miután megmostuk, a póréhagymát felkarikázzuk, a kínai kelt felaprítjuk, a tofut felkockázzuk, az olívabogyóról lecsepegtetjük a levét. Mindezt egy nagy tálba tesszük. Az öntethez az olajat kikeverjük a sörélesztőpehellyel, sóval és citromlével. Ezt tálalás előtt 10-15 perccel öntjük a saláta alapra.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése