2014. július 27., vasárnap

LÉT-REFORM bejglik

Tudom, tudom, a bejgli téli édesség, de ez jól behűtve, esetleg egy kis vegán vaníliafagyival nyáron is nagyon finom és egészséges csemege! Most, hogy itt a kicsit hűvösebb idő, önmagában is nagyon finom. 

A klasszikus diós, ill. mákos ízesítésűből van élesztős és élesztőmentes változat is, míg az élesztőmentesek közt gesztenyéset is találunk. 

Mi élesztőmentes mákosat és gesztenyéset kóstoltunk. 

Bio gesztenyés bejgli (élesztőmentes)

Csicsókával és almával édesített finomság. 
Összetétele: 

Teljes őrlésű tönkölyliszt, koptatott tönkölyliszt, növényi margarin, csicsóka, natúr gesztenye, alma, szódabikarbóna, só. 

Nekünk ez egy kicsit natűr volt, de egy kevés házi lekvárt kentünk rá, és nagyon finom lett. A tésztája cserébe viszont finom omlós. 


Ez nagy kedvencünk volt, jó sok töltelék található benne, finoman elkészített. Található benne mazsola, ill. citromhéj teszi teljessé az élvezetet :-) 

Összetétele:

Teljes őrlésű tönkölyliszt, koptatott tönkölyliszt, növényi margarin, csicsóka, mák, alma,  mazsola, citrom, szódabikarbóna, só. 



1 megjegyzés:

  1. Szép és tartalmas a blogod. De a betűtípus miatt sok étel neve olvashatatlan. Hárman próbáltuk ennek a bejglinek a nevét megfejteni. Közöttük volt egy huszonéves is, de nem tudtuk. Miért nem lehet olvashatóbb betűtípust választani? Így a receptekre rákeresni sem lehet, hiszen nem tudjuk a nevét. Évi

    VálaszTörlés