2015. február 1., vasárnap

Tejbergízes-mogyorókrémes-fügés desszert

Új hónap, új receptek:-). Ez egy reggelink volt, Fanni nagy-nagy örömére. :-)

Hozzávalók:

65 dkg búzadara
0,5 dl zabtej
--
adagonként 1 ek. karobos, xilites mogorókrém
2-3 szem füge


Elkészítés:


A növényi tejet felforraljuk, beleszórjuk a búzadarát és sűrűre főzzük. Egy tálkát megkenünk vízzel, Beleteszünk két kanál tejbegrízt, erre helyezünk egy ek. mogyorókrémet, majd ismt a tejbegríz következik, majd felaprított füge, ismét tejbegríz. Megvárjuk, amíg kihűl. Majd kiforgatjuk, és a tetejére is halmozunk mogyorókrémet és fügét. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése