2015. szeptember 3., csütörtök

Káposztás tészta - másképp

Nagyon szeretem a káposztás tésztát, de most elvileg nem szabadna szénhidrátot vagy olajban sült dolgokat ennem. Sajnos nyáron nem igazán tudtam tartani a diétámat, mert állandóan táborokban, vendégségben voltunk, de most, hogy itthon vagyunk, kezdek visszaállni (muszáj, mert nyáron rengeteget égett a gyomrom, ill. fájt, görcsölt a májam). Most ez a tészta barna rizsből készült, ill. kókuszzsírt használtam a káposzta pirításához, így nyugodtan én is fogyaszthattam. 

Hozzávalók:

1 közepes fej káposzta
1 fej vöröshagyma
4 ek. kókuszzsír

Elkészítés:

A káposztát kókuszzsírral meglocsolt edénybe tesszük és alaposan összepirítjuk. A tésztát eközben kifőzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük, majd beleforgatjuk a káposztába. A fűszersóval és sóval ízesítjük. 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon fini lehet.Biztatlak továbbra is a kókuszzsír használatához.Amióta azzal főzök az epém nem vacakol:)

    VálaszTörlés