2015. szeptember 21., hétfő

Kókuszzsírban sült tepsis burgonya


Nagyon egyszerű étel, mégis sokszor elfelejtkezünk róla.

Hozzávalók:

4-5 ek. kókuszzsír
2 ek. bio levespor-és ételízesítő
2 ek. sörélesztőpehely
friss rozmaring- ízlés szerint
1 ek. fokhagymagranulátum
1 kg burgonya

Elkészítés:

A burgonyát megmossuk, hámozzuk, majd kókuszsírral megkent és vízzel meglocsolt tepsibe tesszük, ahol fólia alatt 200 fokon  20 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, ízesítjük a "vegetával", rozmaringgal és 15 perc alatt ropogósra sütjük. Ekkor adjuk hozzá a fokhagymagranulátumot és a sörélesztőpelyhet, összekeverjük, és salátával tálaljuk. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése