2016. február 11., csütörtök

Karobtorta málnával

Vegán karobtorta málnával?IGEN!!!

Hozzávalók:

15 dkg finomliszt
10 dkg teljes őrlésű tönkölyliszt
2 ek. karobpor 
1 cs. foszfátmentes sütőpor
10 dkg nyírfacukor
8 ek. olaj
2,5 dl növényi tej 
1 citrom leve
--
víz , nyírfacukor - a mázhoz

Elkészítés:

Előbb a száraz hozzávalókat keverjük össze, majd ehhez hozzáadjuk a nedveseket, összekeverjük és lisztezett, olajjal kikent formába tesszük és előmelegített sütőben 175 fokon 30 perc alatt kisütjük. 

Bármilyen krémet tehetünk bele (pl. kókuszkrémet, diókrémet, gesztenyekrémet), de magában, gyümölcsökkel  is fogyaszthatjuk. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése