2016. március 2., szerda

Vega-Farm finomságok

Írtam már nektek a Vega-Farm termékeiről, de most - húsvét közeledtével - ismét szeretném ajánlani nektek ezeket a finomságokat. 

Már nemcsak csemege és csípős gabonakolbászt gyártanak, hanem gabonahúst is, gyros-os, chilis, magyaros ízesítésekben. 

A gabonakolbászt én nem csak rakott krumpliba vagy egyéb rakott ételekbe (pl. rakott savanyú káposzta) teszem, hanem lencsés, babos ételekbe (lencse-és bableves, lencse-és babfőzelék stb.), gulyáslevesbe, illetve minden pörköltbe is jut belőle.  De kiváló szendvicskrém is készül belőle gyakran, kókuszzsírral összekeverve. 

A gabonahúsok pedig önmagában is nagyon finomak, és egészségesek (fehérjedúsak), de a frankfurti leves, székelykáposzta, milánói makaróni elengedhetetlen összetevője. 

Sokan kérdezik tőlem mostanában, hogy mivel lehet helyettesíteni a húsvéti sonkát, ezzel biztosan. És nemcsak nekünk, húsevő vendégeinknek is ízleni fog. 

Itt találjátok meg őket: http://www.gabonakolbasz.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése