tag:blogger.com,1999:blog-4186075357241986162.post5215700646099843051..comments2024-01-27T21:02:06.054+01:00Comments on Mindennapi ételeink: Spenótos" rakott krumpli"Dankóné R. Magdihttp://www.blogger.com/profile/12555704933304613233noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4186075357241986162.post-37534348579052569122015-11-24T21:57:28.707+01:002015-11-24T21:57:28.707+01:00A liszt ahhoz kell, hogy a spenot ne legyen tul fo...A liszt ahhoz kell, hogy a spenot ne legyen tul folyekony, az allaga alkalmas legyen arra, hogy rakni lehessen vele a krumplit. A rizsdresszing, ahogy a linkje is mutatja, novenyi tejszin egyik fajtaja. Barmilyen mas novenyi tejszint is irhattam volna. Dankóné R. Magdihttps://www.blogger.com/profile/12555704933304613233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4186075357241986162.post-19430270506058564832015-11-24T13:39:48.402+01:002015-11-24T13:39:48.402+01:00Miért kell liszt a spenóthoz? Mi az a rizsdresszi...Miért kell liszt a spenóthoz? Mi az a rizsdresszing? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15403144047644868549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4186075357241986162.post-85445908590394806592015-11-24T13:38:32.937+01:002015-11-24T13:38:32.937+01:00Mi az a rizsdresszing? Miért kell liszt a spenótho...Mi az a rizsdresszing? Miért kell liszt a spenóthoz?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15403144047644868549noreply@blogger.com